Hitta Klänning

Vi var in en sväng till stan för att se om jag kunde hitta en snygg klänning. Jag hade spanat in en väldigt snygg klänning på Boomerang, men den fanns tyvärr inte i min storlek…tänkte att jag skulle haft den på dopet i morgon, men nu blir det inte så. Jag har kommit fram till att jag ska ha samma kläder jag hade på mig på nyår…det blir minst lika bra. Magnus hittade ett par snygga jeans som han kan ha i morgon tillsammans med en skjorta.

Jag funderar på om jag & Tyra ska åka till Falun och hälsa på farmor och faster och alla kusiner…men jag har inte bestämt mig helt ännu. Jag kommer nog att ha bestämt mig till på måndag, måste boka tågbiljetter och ringa och hyra en bilbarnstol. Kan ju inte släpa på vår bilbarnstol på tåget…dessutom kommer jag inte ta med mig vagnen. Jag får låna en vagn av svägerskan.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.