Urinvägsinfektion

I går eftermiddag vid 15.30 tiden fick vi bege oss in till Sacsha Barnsjukhuset då Tyra har haft feber sen förra fredagen och den ville inte ge med sig. Från i onsdags har hon heller inte druckit bra…ätit bra har hon inte gjort sen helgen…men hon har som sagt druckit bra fram till i onsdags. Sen började urinen lukta illa och blev väldigt gul…och vi har bytt en hel del blöjor. Så vi spenderade kvällen på sjukhuset och fick först träffa en sköterska som satte en påse för provtagning på Tyra, sedan fick vi vänta på läkaren…och vi väntade i lite mer än 5 timmar innan vi fick träffa läkaren.
Han konstaterade att det var urinvägsinfektion hon fått och vi fick lite medicin som vi ska ge över helgen. Vi ska på återbesök på måndag med en ultraljudsundersökning före.

Nu hoppas jag att hon snart mår bättre, min lilla tjej

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Urinvägsinfektion

  1. Fiafiber skriver:

    Hoppas hon kryar på sig fort tjejen!

Kommentarer är stängda.