Stegtävling

Magnus har nu börjat delta i en stegtävling på jobbet. Så nu åker stegräknaren på så fort vi går utanför dörren. Men det är ganska kul att få reda på hur långt man gått när man kommer hem igen. Fast jag har också en stegräknare egentligen, den finns i mobilen…jag är bara lat för att ta fram den när jag går ut :/
Men å andra sidan är väl det viktigaste att man ändå går ut och rör på sig.

I morgon ska jag & Tyra tillbaka till barnsjukhet för att göra ett ultraljud och sedan träffa doktorn och då kommer vi få mer medicin. Hon är piggare, men fortfarande väldigt klängig och grinig.

Hoppas ni har haft en härlig helg.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Stegtävling

  1. ulrika skriver:

    Hehe.. är det via korpen stegtävlingen är??? vi är oxå med.. så jag har gått ut och gått nu med gåstavar typ varje kväll 🙂

    Stackars tyra vad hon varit dålig…. kram på er

Kommentarer är stängda.