Äter dåligt

Tyra äter dåligt just nu så hon har gått ner lite i vikt. Men vi försöker att få henne att äta bättre, men det kommer väl när hon har slutat äta medicin hoppas jag. För som det är just nu slänger hon det mesta av maten på golvet…efter lunchen i dag var jag tvungen att plocka upp halva portionen från golvet, den andra halvan var kvar på tallriken. Jag är också av den meningen att hon inte får något annat om hon inte äter det som erbjuds, jag tror inte man kan hålla på och ge något annat varje gång hon inte vill äta. Undantag gör jag självklart om det är en ny maträtt för henne, men inte när det är sådant som vi vet att hon tycker om.
En del kanske tycker det låter hårt, men vi är överens om denna metod och tror på den.

Vi har varit ute på en promenad, men det var då kallt i vinden så det blev inte riktigt lika mysigt som jag hade hoppats. Men ändå skönt att komma ut en sväng.
Tänkte också att det var bra att komma ut innan regnet kommer som dem ”hotade” med på väderprognosen i går.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.