Sundbyberg

Från och med i morgon ska jag vara på Sundebygers kommun och jobba (lära mig receptionen), det ligger i Rissne. Vet dock inte om det bara är en tillfällig placering eller permanent…det får jag väl reda på i sinom tid hoppas jag.
Fick ett samtal av en fd kollega i dag…var trevligt att talas vid, då det verkligen var ett tag sen. Men vi sitter i samma båt kan man säga så vi vet hur den andra har det. Men det är ändå katastrof att det får gå till på detta sätt.
Helst av allt skulle jag vilja hitta ett nytt jobb, så jag kan slippa den här ”huvudvärken”.

I morgon bär det av till dagis för Tyra, det är 1½ vecka hon senast var där, men man kan inte rå för att man blir sjuk. Nu har hon också piggnat på sig ordentligt så hon orkar med tempot på dagis. Sa till Magnus i dag att han ska förbereda sig på att kan bli jobbigt att lämna henne i morgon då det var länge sen hon var på dagis.
Jag har blivit lite hes…i går kväll och i morse hade jag ingen röst alls. Men det går över det med så småningom.

Undrar om man har långledigt nästa helg?

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Sundbyberg

  1. ulrika skriver:

    Hej tjejen

    Mmm.. ok.. det var ju där jag fick sitta innan jag kom hit (almega) …. vill du få lite info innan så kan du få det av mig.. Många kramar

Kommentarer är stängda.