Öroninflammation

Ja då var det dags igen, men denna gång ville Tyra ha öroninflammation. Det är bara tacka och ta emot. Jag hoppas verkligen att den här perioden snart är över så att vi kan hitta på en massa bus i stället. Nu är det kåvepenin som gäller för hela slanten och furadantin i förebyggande syfte mot urinvägsinfektion.
Magnus har gått i väg till vårdcentralen då han inte mår bättre…får se om vi ska hämta någon medicin till honom.
Jag har bara en väldigt envis hosta och näsan rinner, men det ska väl försvinna snart hoppas jag. Håller tummarna hårt som sjutton för att detta ska blåsa bort snart, gärna i dag men det kommer ju inte hända 🙁

Tråkigt att det blev så här då vi skulle gått på barnvagnsrullet i dag och det är ju bra väder än så länge. Men det kommer fler gånger, det blir inte alltid som tänkt sig när man har barn.
Men vi får förhoppningsvis en rapport om hur barnvagnsrullet var då Fanny med familj ska gå.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.