Vab

Ja då är man hemma och vabbar igen, men på fredag ska jag tillbaka till jobbet. Vi har nämligen farmor här då. Det var redan bestämt sedan tidigare att farmor skulle komma ner på torsdag kväll för att hjälpa oss nu på fredag för att dagis har stängt. Men nu är jag ju hemma och vabbar som sagt, men tänkte att farmor kunde få ta hand om Tyra på fredag så jag kan gå och jobba. Måste visa att jag vill vara på mitt nya ställe…så dem inte får för sig något annat.
Det har tyvärr inte blivit så mycket jobb den här månaden eftersom Tyra har blivit sjuk tätt in på förra gången, men det är ingenting man kan rå för. Alla blir vi sjuka någon gång.
Vi tar nya tag nästa vecka och då hoppas jag att Magnus också mår bra. Han är sjukskriven den här veckan på grund av virus…men han orkar inte hjälpa till med Tyra så mycket…så jag fixar det mesta här hemma för tillfället.

Nej nu ska jag inte klaga mer, men man måste få skriva av sig.
Vid ett annat tillfälle kommer jag skriva om min följetong….men det måste hinna ”sjunka in” först. Jag blir fortfarande lite för irriterad….fortsättning följer.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.