Begravningen :(

Var på begravning i går, och det var tungt kan jag lova. Gick ganska bra med snyftandet, snörvlandet och tårar tills vi gick runt kistan, då blev det ännu mer. Sedan när vi hade gravfikat, fick jag en känsla av att snart kommer jag höra morfars röst här. Men det var ju därför vi var på begravningen…han var ju själva ”huvudpersonen”. Det kändes så kontsigt. Det hela flöt ganska bra ändå måste jag säga.
Men i dag då känns det såååå tomt, kanske för att det igår blev ett avsked på ett mer påtagligt sätt än vad jag kanske trodde. Jag känner mig mer ledsen idag än under gårdagen.

När jag hade hunnit jobba 5 minuter idag ringer mobilen. Det är dagis som säger att Tyra har 38 graders feber. Det var bara gilla läget och bege sig av hemåt igen. Det blev alltså bara en snabbvisit på jobbet idag.
Jag hämtade henne ca en timme efter samtalet, jobbar inte direkt näst gårds 🙂
Jag bytte blöja och tog temp här hemma…Tyra har ingen feber. (Kanske vi borde köpa ny temp till dagis?)
Men jag tänker hålla koll under dagen, tiden får utvisa om hon har feber eller inte.
Nu ligger hon i alla fall och sover en stund.
Lagom till vi skulle ringa dagis och tala om att Tyra inte hade feber, stod det 38 grader på tempen 🙁
Så jag blir hemma i morgon med.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.