Mamma

I morse vaknade jag av att Tyra sa ”mamma” i örat på mig, det var riktigt mysigt. Klockan var 6.30, men vi ska inte klaga då jag förstår på vissa andra att det är ganska bra ändå 😉
Eftersom klockan var före 07.00, kom jag på den briljanta idén att se om det fanns tvättid i tvättstugan mellan 07.00-10.00. Det fanns tid så nu håller vi på att tvätta upp handdukarna. Jag tycker det är bekvämt att handdukarna & lakan i tvättstugan eftersom dem tar sådan plats när dem ska hänga på tork. Nu slänger man bara in det i torkskåpet & torktumlaren.

Köpte en ny leksak till Tyra igår, vi är inte speciellt bra på att köpa leksaker till henne. Men å andra sidan vill vi inte att hon ska bli för bortskämd.
Jag köpte ett äventyrshus med lite figurer, det blev uppskattat. Det var från 1½ år, jag tittar ofta efter vilken ålder som är rekommenderat för en viss leksak…känns säkrast så.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.