Såld & Köpt

Under helgen har vi sålt vår Brio Happy, det känns riktigt skönt. Fast samtidigt känns det lite konstigt, som Magnus uttryckte sig…nu har vi inte kvar vagnen som Tyra låg i som bebis och det är ju sant.
Vi har också köpt en ny vagn till Tyra, det blev en Emmaljunga modell Scooter 2.0. Den behöver få sig en justering av chassit eftersom vi annars gärna tar oss en sväng om åt vänster. När det är åtgärdat kommer vi vara väldigt nöjda med vagnen 🙂

I helgen som kommer ska vi trängas på Skansen, det är familjedag där. Vi ska träffa Fanny med familj och titta på lite djur och bara umgås. Ska bli trevligt att träffa dem, då det var lite mer än en månad vi sist sågs.
Hoppas verkligen inte att det är packat på Skansen i alla fall, så man slipper trängas alltför mycket.

Fortsätt räkna ner mot helgen, det gör jag garanterat 😉

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.