Ny vecka

Så har vi glidit in på ännu en ny vecka. Tänk man gick hem i fredags med en härlig känsla att nu är det helg…och som vanligt for den förbi i en rasande fart. Vi hann ändå med en hel del mys och lek med klossar och ett par vändor med dockvagnen.

Igår var det alla hjärtans dag och den flöt förbi utan större uppmärksamhet hemma hos oss.
Vi började dagen med att städa av hemma…tar ju liiite längre tid nu då vi har en liten tjej som ska vara med och kolla så att allt blir fint. Sen ska hon självklart riva ut sina saker som man så fint ställt upp för att dem inte ska vara i vägen…men det är sådant som hör till 😀

På lördag ska vi ha barnvakt…så jag hoppas det inte kommer in något nytt snöoväder till dess.
För kommer det snö till helgen kommer nog inte mormor upp och det är hon som ska vara barnvakt.
Så jag håller tummarna.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.