Lutar åt

Det lutar nog åt att vi inte kommer få barnvakt på lördag….det känns surt. Samtidigt som jag förstår att det inte är kul att köra bil i snöoväder. Det är bara det att vi känner att vi behöver få några timmar för oss själva, vi har ju barnvakt ungefär en gång i halvåret så det är inte så att vi nöter ut mormor på något vis. Det som är lite jobbigt är att vi bara har mormor som vi känner att vi kan tillfråga om barnvakt. Jag har visserligen en barndoms kompis som säger att hon gärna ställer upp och det är trevligt, det är bara det att hon sitter i rullstol och då funkar det inte så bra med Tyra som springer omkring och är överallt.

Är trött idag då Tyra inte kunde somna om i natt efter att jag varit uppe och hämtat henne.
Hon ropade på mig vid 02.30 och jag gick som vanligt och hämtade henne, sedan dåsade jag till någon gång efter 3, men när jag vaknar till har hon fortfarande inte somnat när klockan 03.30. Jag hade ingen lust att gå upp då och letade efter nappen och sedan la jag henne på min axel…då känner jag hur hon slappnar av och somnar en liten stund innan jag somnar. Jag kanske inte behöver säga att jag kände mig död när klockan ringde kl 05.00 i morse 🙂

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.