Vill inte

Just nu är jag omåttligt trött på att höra frasen ”Tyra vill inte”, den hör vi hur många gånger som helst under en dag. Nästan på allt man frågar eller vill att hon ska göra något får vi svaret ”Tyra vill inte”. Sen börjar hon i vissa fall skrika så hörselskydd hade absolut varit på sin plats. Antar att det är ännu en fas man ska gå igenom, men det är tradigt innan det lugnar ner sig. Självklart har hon sina otroligt mysiga stunder också och då är det mycket kramar och pussar . När dem mysiga stunderna kommer glömmer man nästan bort den trotsiga Tyra, tills det är dags för en ny omgång trots.
Det bästa är ju att man vet att man inte är ensam om att uppleva detta. Det gör nog alla småbarnsföräldrar mer eller mindre.

Sitter på jobbet och det är helt tyst i huset, förutom mina fingrar som låter på tangentbordet.
Det är faktiskt ganska skönt att få njuta av tystnaden i huset innan allt kommer i gång för dagen. Eftersom jag redan är på jobbet innebär det att jag slutar tidigt i dag och det gör jag även i morgon….härligt.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vill inte

  1. Åsa skriver:

    Visst är barn charmiga.
    Själv har jag haft en helg med ”Jag tycker inte om mamma, jag tycker om pappa”
    Ja ja… Det är ju bara att gilla läget =)

Kommentarer är stängda.