Seg måndag

I dag är en riktigt seg måndag.  Och jag har 1½ timme kvar att jobba innan jag får gå hem till min underbara lilla familj. Ända kruxet när jag jobbar till kl 18.00 är att veta vad vi ska ha till middag, för samtidigt vill vi inte äta middag vid 22. Tyra får äta middag dem dagarna innan jag kommer hem, hon har ju färdiga portioner i frysen som det bara är att ta fram och värma på. Vi brukar alltid göra portioner till henne att frysa in så fort vi äter något och det blir över. Det tycker jag för övrigt är ett perfekt sätt att se till så att det alltid finns något till henne.

Jag och Tyra ska ha egentid i helgen då Magnus åker upp till Falun för att hjälpa sin bror att flytta. Det ska bli mysigt och kul att bara få tid hon och jag.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.