Underbar helg

Helgen har hittills varit underbar, det har varit riktigt harmoniskt om jag ska vara helt ärlig. Man behöver sådana helger då & då.
Igår tog vi oss en tripp till Andys lekland (äntligen kanske vissa av er tycker) och det blev succé.  Tyra började i bollhavet, men efter ett tag gick hon därifrån  och började samla upp bollarna som hade kommit utanför bollhavet. Det tog ett tag innan vi kom på att hon gick och städade upp och la bollarna tillbaka i bollhavet…men efter att Magnus sa till henne att hon inte behövde städa  blev det riktigt kul. Då ville hon åka alla rutschkanor som finns där, jag fick säga att några av dem var för dem större barnen. Jag vet inte hur många vändor i rutschkanan hon och jag gjorde, jag skulle nämligen åka i banan bredvid så vi kunde hålla handen (även jag tyckte det var kul att åka), tur man har en del av barnasinnet kvar 😉

Nu sitter jag i soffan och känner mig nöjd efter träning 🙂

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.