Ingen rolig

I dag var det inte roltigt att lämna Tyra på dagis. Det var två fröknar som tog emot ute, det var några andra barn som hade kommit så hon var inte själv. På Tyras avdelning har dem vikarie då en fröken är på semester en månad. Det var vikarien som tog emot Tyra…Tyra tittade inte ens upp utan stirrade bara ner i marken. Sen påtalade jag att hon inte hade någon blöja på sig då hon inte vill ha det när vi går till dagis, vikarien (vet inte vad hon heter därav benämningen) tog då Tyra i handen och sa att kom vi sätter på en blöja. Förstår inte varför hon och dem andra barnen i samma ålder måste ha blöja när dem är ute på gården, dem har ju nära in till badrum.
Nu vill jag att dagen ska gå fort så jag får komma hem och krama om min lilla tjej.

Jag är riktigt hungrig nuoch jag har två timmar kvar till lunch..det är inte riktigt någon lyckad kombination. Självklart har jag ätit frukost innan jag åkte till jobbet, men jag åt uppenbarligen för lite.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.