Lita inte på andra

Man kan bara lita på sig själv. Vi skulle ha fått hjälp med hämtning av Tyra i eftermiddag från dagis av mormor då dagis stänger tidigare idag, men något annat kom emellan så vi lyssnade med mormor om hon kunde hjälpa oss hela dagen. Men det gick inte för mormor hade glömt bort att hon skulle hämta Tyra…vi fick nämligen svaret att hon var på väg hem till Mariefred. Nu var det tur i oturen att det andra kom emellan då Magnus är hemma med Tyra, annars hade hon verkligen satt oss i klistret. Jag har ju sådant jobb som gör att jag inte kan komma samma dag och tala om att jag behöver gå tidigare, och Magnus kan heller inte alltid bara släppa det han gör. Vi hade alltså verkligen råkat i klistret för att mormor inte kom ihåg. Jag ska helt klart tala om det för henne nästa gång jag talar med henne. Man lovar inte saker utan att skriva upp. Visst kan man påminna också, men det brukar aldrig behövas och gör man det för en gångs skull får man alltid höra att hon har koll…men tyvärr inte denna gång.
Det är bäst att inte lita på någon annan än sig själv.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.