Utvecklingssamtal

I går hade jag utvecklingssamtal med min chef. Det var över tre år sedan jag senast hade något sådant samtal.  Visserligen bytte jag uppdrag i höstas och även chef. Om jag skulle varit kvar på mitt förra uppdrag och min förra chef skulle jag nog inte haft något utvecklingssamtal än (om det ens hade blivit av över huvudtaget).
Hur som helst kändes samtalet givande. Dessutom fick jag även passa på att praktisera hos mina kollegor på en av våra andra ”stationer” som vi också driver här på uppdraget. Var trevligt att se något annat och även att det inte var lika stilla sittande som där jag annars är.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

2 svar på Utvecklingssamtal

  1. Liselotte skriver:

    Nej du. Inga utvecklingssamtal i sikte här inte. Du gjorde rätt som bytte. Här är går det bara utför./Liselotte

  2. Tesa skriver:

    Ja, det känns som jag gjorde helt rätt när jag chansade och sedan bytte. Synd att ni inte kan göra likadant.
    Hade nog inte väntat mig att det skulle vara något utvecklingssamtal för er i sikte. Tänker på er alla där ute.

Kommentarer är stängda.