Andra veckan

Tyras andra semester vecka har blåst förbi. Igår var Ulrika här och följde med till parken. Där hade vi picknick och det var hur härligt som helst. Dock lyckades jag med konststycket att få solbrända armar och näsa. Men som tur är svider det inte fast dem är hyfsat röda. Efter ett par timmar i parken gick vi hem och spenderade resten av eftermiddagen ute på gården och Tyra lekte med granntjejen. Tyra var på kvällen för första gången hemma och lekte hos granntjejen och Magnus gick upp och hämtade Tyra när det var dags för att varva ner innan läggdags. Han behövde inte gå så långt för att hämta henne, bara upp för trappan så var hon hämtad.

Idag har vi varit en liten sväng till parken och sedan har dagen förflutit på gården. Tyra har plaskat i pool på gården då några fyllde upp sin pool. Hon har haft/har riktigt kul och det känns så bra.
Nu väntar vi på att Magnus kommer hem så vi kan ta helg

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.