Fy sjutton

Tyra har som jag skrev tidigare börjat leka med granntjejen och det gjorde hon även igår. Det var också första gången som granntjejen var hemma hos oss, hon och Tyra såg på Barbie med lite popcorn till.  Rätt som det var hör vi från vardagsrummet hur Tyra helt plötsligt börjar skrika och bete sig allmänt dåligt inne på rummet där dem sitter och ser på filmen. Jag går in och kollar vad  det är och allt handlar om några popcorn…Tyras raseriutbrott eskalerar så vi blir tvungna att säga till granntjejen att gå hem. Tyra fortsätter skrika och gapa i en timme, inget man gör eller säger har någon verkan. Vi får höra att hon vill flytta, sen att pappa ska flytta etc. Vi låter henne vara, men eftersom hon inte lugnar ner sig går vi in och försöker prata med henne istället men det hjälper inte heller. Resten av dagen igår fick hon spendera inne på sitt rum och så även idag så att hon kanske förstår att man inte beter sig så.

Vi förstår inte var hon får sina raseriutbrott ifrån och inte heller vad som utlöser dem. Hur som ska jag ringa ett nummer i morgon och jag hoppas jag får några bra råd…för detta fungerar inte i längden.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.