Plask

Igår hängde jag, Tyra och Meya i parken hela dagen. Tyra passade på att bada i plaskdammen hela tiden vi var i parken, men så varmt som det faktiskt var igår förstår jag henne. Meya fördrev tiden med att sova i vagnen. Efter parken gick vi och köpte ett gym till Meya så hon har något att titta på och försöka ta tag i saker. Och då har hon även något att titta på när hon ligger på magen och tränar nacken.

I tisdags ringde jag det där numret då vi har en stor tjej som får oprovocerade raseriutbrott. Fick prata med en bra dam som lyssnade och gav tips. Hon rekommenderade även en bok som heter Emma tvärs emot då Tyra är väldigt tvärs emot just nu. Jag fick under samtalets gång reda på att Tyra följer den normala utvecklingen. Det är helt normalt för en fyraåring att bete sig på detta sätt och vi dom föräldrar gör ett jätte jobb.  Det kändes bra att få höra.. Efter att jag pratade med damen i tisdags har vi för tillfället ganska lugnt.Vi är inne på tredje dagen utan raseriutbrott…bara hoppas att det håller i sig. För vi har mycket mer energi när man inte behöver tjafsa merparten av tiden.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.