Just nu

Är Tyra inne i en period där hon inte vill äta speciellt mycket hemma. Ofta får jag höra att jag gillar inte det eller jag vill inte ha, det kommer också kommentarer om att vi äter alltid det. Det är väl inte så roligt att höra…men det är ännu en fas som man ska gå igenom så det är bara att härda ut. Vissa dagar äter hon bara potatisen, spagettin eller riset och struntar det som är till så som köttfärssås, kyckling. Är det fler som har det så?

Två av Tyras halsdukskragar har försvunnit på dagis. Vi har sagt till men ingen har hittat tillbaka till oss. Den första har varit borta i ca tre veckor och den påstods vara tillbaka av personalen, men vi har inte sett den och den andra kragen försvann igår. Vi skriver namn i kläderna så det är inte det som är problemet . Vi får väl se om vi ser dem halsdukskragarna igen.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.