Väckt

Tidigt i morse blev jag väckt av Tyra som behövde gå upp och kissa. Klockan var 04:20 och jag var mer död än levande kändes det som. När hon är klar säger jag till henne att hon ska sova och jag låter henne även lyssna på saga. Nu blir det inte så då hon ropar på mig var 10:e minut i en timmes tid. Kan inte säga att jag var överdrivet glad över detta. Sista gången hon ropade på mig bad jag Magnus gå upp till henne. Första gången hon ropade behövde hon kissa, dem andra gångerna ville hon inget alls.
När jag blir väckt på nätterna är det inte av Meya utan av Tyra. Borde det inte vara tvärtom? Jag gnäller inte över att Meya sover så bra om nätterna som hon gör. Det jag vill är att Tyra ska somna om och inte ropa när hon inte vill något.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.