Nu så

Är ordningen återställd då Tyra har kommit hem från mormor. Vi har haft en skön helg med lugn och Tyra har haft en bra helg hos mormor med pulkaåkande. Dem hade tydligen åkt pulka över ett gupp och flugit över gångvägen. Hon var glad när hon kom hem och vi med. Det är ju lite dubbel känsla när hon sover borta. Det är skönt att få tid för sig själv och varandra  och även att få sakna henne, å andra sidan saknar man henne enormt när hon inte är hemma. Det blir så tyst och tomt när hon är borta över helgen.

Kokade blodpudding till lunch åt Meya och det gick hem. Hon åt många skedar innan det tog stopp. Fisken som jag kokade tidigare är lite svårare, där får man inte tre fyra skedar men sen är det stängt. Blodpuddingen verkar alltså gå hem bättre hos henne och det är skönt då hon inte alls är förtjust i barnmatsburkarna som vi testat.
Vi andra tre åt pannkakor till lunch.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.