Inte världens

Just nu känner jag mig inte som världens bästa mamma. Tyra har kört tjafs mornar varje dag denna vecka, men just idag klarade jag tyvärr inte av att hålla mig på den pedagogiska sidan utan klev över och stod helt sonika och skrek på henne i morse att hon skulle klä på sig. Kan inte säga att jag känner mig stolt över detta stora klavertramp, men jag orkade inte i morse så enkelt var det. Detta har runnit av mig till det är dags för hämtning…då kommer jag vara glada mamman igen.

Jag och Meya har en hemma dag idag och ska mysa. Jag tänker läsa bok när Meya sover, det är allt som vi planerat för dagen.

Denna vecka har annars bjudit på röntgen av Meyas huvud och det visade sig inte vara något att oroa sig för. Det var precis som det skulle 😀
Vi har varit på öppna förskolan för sång och mys. Gårdagen bjöd på en dag i Farsta Centrum med fika i trevligt sällskap.

Nästa vecka står planeringsdag på tisdag då kommer jag ha båda mina töser hemma. På eftermiddagen ska vi alla 3 iväg på sångstund och träffa andra bebisar med fika efteråt. Onsdagen har jag tänkt att jag och Meya ska hänga på öppna förskolan.

Trevlig helg!

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.