3:e gången

Ja då var det tredje gången gillt med urinvägsinfektion. Var till doktorn igår och fick pencillin. Måste även dricka mycket och jag har som alltid har haft svårt för att dricka så mycket. Det är bara stå ut för jag vill inte ha kvar det, mitt första glas apelsinjuice är upphällt. Har även mailat till barnmorskan som satte in spiralen och tänkte kolla om vi kan ta ut den. Eftersom jag aldrig haft urinvägsinfektion före spiralen börjar jag starkt misstänka att det har med den att göra.
Idag kommer jag och Meya hålla oss hemma (konstigt eller hur) och mysa.

Vi har haft en lugn och skön morgon, Tyra somande till och med om en stund efter att Magnus väckarklocka ringt. Jag fick väcka henne när det var dags för frukost…det hör verkligen till ovanligheterna att hon somnar om.

I morgon väntar fotografering på öppna förskolan som vi ska på. Tyra är ledig från dagis så vi får syskonbilder. Vi kommer även träffa dem andra tjejerna från mammagruppen där och dem kommer också ha med sig sina ”stora” barn.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.