Ögoninflammation och lite annat

Den här veckan som snart är till ända har bjudit på vabb för min del. Meya fick ögoninflammation som har kladdat rejält i flera dagar fast vi fick salva. Nu är det bättre så i morgon blir det dagis innan julledigheten börjar.
Jag jobbar bara denna vecka som börjar i morgon och sedan är jag ledig hela julen och nyår…riktigt skönt kan jag säga.

Vi har varit och tittat på Tyra när hon gick luciatåget på dagis i torsdags. Hon var väldigt duktig men det bästa av allt var nog fikat efteråt 🙂
Eftersom jag vabbade hela veckan fick Tyra vara ledig i fredags, vilket hon tyckte var härligt. Vi tre tjejer kurade ihop oss i soffan och tittade på luciafirandet på tv:n på fredags morgonen. Eftermiddagen bjöd på pepparkaksbak.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.