Julen passerat

Julen har passerat i rasande fart. Mormor och morfar var här och firade julafton tillsammans med oss…mysigt. Barnen (mest Tyra) var förväntansfulla över julklapparna som tomten hade lämnat under granen, Tyra tyckte Kalle och hans vänner höll på alldeles för länge :). Dem hade varit ritktigt snälla då dem fick många klappar.  På annandagen kom Tomas med familj över och tjejerna fick några julklappar till.
Jag hade också varit snäll i år då jag fick en otroligt fin klocka och en läsplatta i julklapp. Klockan har jag nu fått armbandet fixat så nu kan jag använda den utan att den ska ramla av. Maken fick ett nintendo 8 bitar i julklapp, vilket han blev oerhört glad över.

Tack för alla fina julklappar våra tjejer fick

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.