Söndag

Jag har inte skrivit på ett tag, ibland känns det inte som tiden räcker till i veckorna med jobb, dagis och en del måsten.

Vi har valt vilken/vilka skolor vi vill att Tyra ska börja förskoleklass i, nu väntar vi på svaret och håller våra tummar att hon får plats på skolan som vi har på första plats. Sista ansökningsdagen var i går så nu är det bara att vänta.

Vi har skrivit inbjudningskorten för Tyras kalas och lagt två av korten på lådan. Dem andra lämnar när vi träffar kompisarna uppe på dagis.

Har även hunnit med och köpa ny tvättmaskin då vår gamla gick sönder. Den nya maskinen fick vi hem i fredags och jag hoppas att den håller lika länge som föregångaren…den höll i 10 år innan den tyckte det var dags för pension.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.