Lekdate

I lördags hade vi lekdate med Elenor och hennes barn. Hon och jag började träffas via mammagruppen jag var med i tillsammans med Meya och våra barn går på samma dagis och avdelningar. Vi har försökt få till denna träff ett tag, men i lördags blev den äntligen av. Vi möttes upp och gick till parken innan vi gick hit och åt lunch och fika. Det var en lyckad dag. Meya hoppade över sin lur mitt på dagen, man har inte tid att sova när man har kompis här. Jag hoppas det inte tar lika lång tid till nästa lekdate.
Det märktes på Meya igår att hon inte hade sovit tillräckligt dagen innan, hon var trött hela dagen.

Idag är det vab för mig som gäller då Meya kräktes igår kväll, men bara en gång och hittills har det inte blivit något mer. Men man ska vara hemma 48 timmar, så hon och jag myser hemma idag och i morgon.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.