Vilken förmiddag

Ja, vilken skit förmiddag vi haft idag. Barnen har skrikit, retats. Nu är Magnus och Tyra på väg in till Söder för fika och biobesök. Jag hänger här hemma med Meya, hon vilar och jag gör ett relativt sällsynt besök på bloggen. Nu kan dagen bara bli bättre.
När Meya vaknat går vi nog ut en sväng, får se vad vi hittar på.

Tyra har en lös tand som vi bara väntar på ska trilla ut vilken dag som helst. Jag hoppas den gör det snart för hon har lite problem att äta just nu då det gör lite ont när hon kommer åt tanden.

Längtar till semestern gör jag, ska bli skönt att slippa vardags stressen en stund. Kunna ta dagarna som dem kommer. Vi kommer göra lite utflykter och om vädret fortsätter att visa sig från den här fina sidan kan det säkert bli lite bad också. Det vet jag någon här hemma längtar efter.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.