Semester

Vi är inne på vår sista semester vecka, den har bokstavligen bara rusat förbi. Tre veckor går verkligen fort. Tejejerna var några dagar hos mormor under andra semester veckan och dem hade haft det jätte bra. Det var första gången som Meya var borta flera dagar från oss, tidigare har hon bara varit ifrån oss en natt, nu blev det fyra nätter.
I lördags var vi bjudna till kusin Leah på kalas, mycket gott att äta fanns det. Vilken tur att det fanns tre pooler att bada i då det var varmt. Tyra var mer i poolerna än uppe, jag fick henne att komma upp en stund så hon värmde sig lite och åt någon kaka.

Denna vecka tar vi det lugnt, tar det lite som det kommer. I måndags var jag och tjejerna till parken och tog med matsäck. vi hann hem precis innan åskan och regnet slog till, men det var med nöd och näppe vi hann hem 🙂
Tyckte det var mysigt att vara inne och lyssna på åskan och se hur det regnade och forsade fram vatten på gatan utanför.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.